Lågare än Glocalnet

Inser att jag helt glömt att berätta en sak!


Igår hade jag ju som sagt tvättid på morgonen. När jag kommer ner runt tio för att sätta igång den sista tvätten, bland annat ett par svarta jeans som jag spillt yoghurt på, så är det någon jäkel som har snott mitt kulörtvättmedel.

Sno någons tvättmedel - hur lågt får man sjunka?!


Jag blev ganska pissed off eftersom alla andra så vitt jag kan se lämnar både kläder, tvättmedel, sköljmedel och väskor i tvättstugan vilket tyder på att det är ganska säkert att lämna saker där.

Och så snor någon mitt tvättmedel. Euroshopper också. Någonstans där borde tjuven ha anat att offret var någon mindre rik, typ fattig, typ student.

Och ändå hade hon/han mage att sno det och riskera att möta mig i korridoren till och från tvättrummet.


Tror för övrigt att det var en hon. Personen som hade de andra tvättmaskinerna samtidigt som mig tvättade nämligen typiska tjejkläder, tvättpåsen var rosaröd och överst i den låg röda string.

Ännu argare blev jag när jag upptäckte att yoghurtfläcken på mina jeans inte gick bort. Någon som har något tips på hur man får bort fläcken?! 

Kommentarer
Postat av: Anonym

BARA ETT TIPS

Sugen på gratis presentkort men trött på höga poänggränser och svårt att värva folk? Då ska du skynda dig in på http://www.gratis5.se/user/register/shockftw som är en HELT NY sida där det är jättelätt att samla poäng!

Efter två timmar har jag redan fått 300 i presentkort, och mer kommer det att bli! ;)

Du får 25 poäng extra om du registrerar dig via min länk, som du inte får om du inte värvar mig.



Även freestreet har dratt igång! detta är även en sånn sida där du får gratis presentkort rätt ner i brevlådan från en valfri butik! En sida som är mycket lättare att samla ihop presentkort på, man behöver inte alls ha lika många poäng för att få hem presentkort som på övriga sådana sidor (till exempel gratisbio, gratisklader , gratismakeup, gratismode osv)



Passa på att bli medlem nu, sidan har knappt några medlemmar vilket gör det mycket lättare för dig att få flera presentkort. såå tveka inte, bli medlem du också..det skadar aldrig av att testa ?:D

och det är självklart 100% gratis!



Bli medlem här: http://www.freestreet.se/?r=6709

Good luck!



http://decembermirakel.blogg.se/

http://decembermirakel.blogg.se/

http://decembermirakel.blogg.se/

http://decembermirakel.blogg.se/

2009-04-26 @ 17:52:23
Postat av: marika

men haha! sånt där stör jag mig så himla mycket på! förstår inte hur folk inte kan skilja på mitt och sitt. :s

2009-04-26 @ 20:23:00
URL: http://marikkaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0