Ledig!

En helt ledig helg ligger framför mig.

Helgen som kommer efter en tenta är alltid helt underbar. Ska ikväll eventuellt gå ut och dansa (om huvudvärken går över), imorgon blir det Alingsås och på söndag blir det kanske shopping på IKEA!


Vad hittar ni på?

Nu ska jag snart hämta upp en kompis och laga kyckling/banan/apelsin/curry-gryta. Vad tror ni om det?

Ren och skär lycka

Det absolut bästa med att gå utan minsta smink en hel dag är när man på kvällen inser att man slipper tvätta ansiktet och smörja in sig och bli blöt i luggen och allt sådant där joks!

REN OCH SKÄR LYCKA!


Nu ska jag sova och ladda inför tentan. God natt alla läsare!

Dan före dan före dan före kanelbullens dag

Var nere på stan och såg i ett café att det var skyltat extrapris för kanelbullar, bara 10 kronor, med anledning av kanelbullens dag på söndag.


Kände hur det vattnades i munnen på mig. Inget är ju godare än kanelbullar.
Gick alltså in.

"Kanelbullarna är tyvärr slut"

Va fan, ta bort skylten då!


Slutade med att jag kom hem med ett par äckliga, torra smörbullar. Hur gick det till?


SUUUGEN!

Stäng av duschen vid intvålning

Min pojkvän har nu på morgonkvisten erkänt att han inte stänger av duschkranen när han schamponerar håret. Inte så oväntat så ledde detta till morgontjafs. Det är fruktansvärt ur min synvinkel att inte spara energi när man kan göra det på ett jätteenkelt sätt. Han bryr sig inte.

Funderar på att sätta tejp på handfatskranen imorgon bitti så att han blir helt blöt på sina kläder. Som ett straff. Dumt bara att det inte tydligare framgår för vad han blir straffad för...


Nu är det dags för frukost och sen plugg. Jag är sjukt trött på organisationsteori och ledarskap.P.S DAGENS MILJÖTIPS ÄR ATT STÄNGA AV DUSCHEN NÄR DU SCHAMPONERAR, TVÅLAR IN DIG ETC

RSS 2.0