Iakttagelser från Båstad

Hemkommen. Dödstrött och ser för jävlig ut rent ut sagt.

Saltigt, otvättat hår i en tofs som allt hår har ramlat ut ur. Mascara som kladdat under ögonen på grund av envist regn i slutet av dagen. Naglar som totalt gått av - vet inte varför. Myggbett. Jeans med chokladfläckar efter en glass med chokladsås. Dålig andedräkt efter en enorm crepes med nutella och banan.

Det enda positiva är att mitt sår på fingret läker efter alla konsten regler trots att plåstret ramlade av när jag, inte så smidigt, gled ner i havet vid klipporna i Hovs hallar. Osmidig till tusen, men vem var det som sa att man kunde lita på ett grepp i tången? Jag ska aldrig mer lita på den personen...


Tennisen var i alla fall rolig att se och det var ju det viktiga. Först såg vi en mindre kul semifinal, och sedan var det svenskmötet mellan Söderling och någon annan jag inte kände till (okej, detta avslöjar att jag inte är så jätteinsatt i tennis, och fine, det är sanningen). Den matchen var spännande, och Söderling vann och spelar final imorgon klockan 14.00.

Första matchen mellan Monaco och Rodrego. Monaco är killen med hårbandet på bilden. Hon med hysteriska tröjan en fisförnäm dam som vände sig bak till oss och fräste "schhh, tysta. Det är faktiskt tennismatch" med jämna mellanrum.


Och så några ord om kändisspottingen i Båstad. Den var sådär. Lite överdriven, i alla fall om man inte hängde på Pepe´s Bodega på kvällarna och var med i tävlingen "vem sprutar dyrast champagne över hela golvet och på alla andra". Jag som mest hängde på gatorna och proppade glass och crepes såg bara Pepe Eng, Bonde-Söker-Fru-Peter (han som var gay och snygg om ni minns) samt Robinson-Angela-Monroe. Den sistnämnda var klädd lite som en slampa (inte mitt ordval utan såklart en man som sa det - de vet hur sådana ser ut) i kort röd kjol, stövlar och läppstift som konkurrerade med trafikljuset. Hon var dock både längre och mer vältränad än hon ser ut på teve. Hade hon ensam tagit över det svenska försvaret hade jag känt mig trygg om den ryska björnen attackerat. Tror absolut hon är bättre lämpad än fjuniga tonårskillar.


Känner nu att jag börjar bli alltför flummig för att skriva mer. Ska gå och lägga mig och läsa Veckorevyn. Är framför allt spänd på att läsa om hur Agnes (ni vet hon som vann Idol för typ sju år sen och som knappt synts sedan dess förutom i "sommarkrysset") får sådana fantastiska lockar och underbar hy.

God natt!!

Kommentarer
Postat av: Myaraq

Jag tror din beskrivning av Angela och din tillit till henne räddare min kväll.Den summerar min kväll så jag tryggt kan gå och lägga mig.Och veta att jag nyss läst nåt otroligt välformulerat, insiktsfullt och roligt.

Stay sweet Gröna Tanten.

2009-07-18 @ 23:54:59
URL: http://myaraq.blogg.se/
Postat av: Egoinas mamma

Tur att vädret höll sådär. Spöregnade i Landskrona (tidvis). :D

2009-07-19 @ 07:00:19
URL: http://egoinasriktigamamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0