Körkort, körkortDet är snart dags att ge sig av på teorilektion.

Som ni kanske vet har jag kört hela sommaren för att ta körkort. Är nu på upploppet. Ville alltså för någon vecka sedan boka uppkörning och teoriprov. Hade gjort alla teoriprov på datorn, läst och antecknat ur boken och så vidare. Så kommer kärringen i receptionen på körskolan och gnäller:

"Varför har du inte gått på teorilektionerna?!"

"Ehh... för att jag lär mig mycket bättre med hjälp av böcker och datorer." (Plus att jag inte gillar den gaggiga gubbe som håller i teorin, men det sa jag inte)

"Om du inte har gått på teorin är det mycket kortare väntetid på uppkörning. Annars får du inte köra upp förrän 15e oktober."

"Nähä... Jag visste inte det. Men jag flyttar snart till Göteborg och kan därför inte gå på teorin eftersom den börjar redan klockan fyra. Jag slutar skolan då så jag hinner inte hit."

"Jaha, men gå på så många du kan så ska jag försöka boka en uppkörning så fort du har kommit på några lektioner."


Så nu håller jag alltså på att gå på meningslösa teorilektioner med en gaggig gubbe som tjôtar håll i huvudet på mig. Suck.

Idag ska jag i alla fall få reda på vilken dagen D blir. Vilken dag jag förhoppningsvis kommer kunna lägga dessa krävande körlektioner bakom mig. Hoppas bara att det inte är dagarna innan första tentan...

Kommentarer
Postat av: Miss Dramaqueen

Alltså körskolor-.- Jag blir galen på min..hade gjort allt och så..TVÅ månaders väntetider...kul..Lycka till!

2009-08-27 @ 15:18:10
URL: http://itisart.blogg.se/lisa
Postat av: Ellen

Svar: Nej när vi var där sa var det inte sa faligt mycket folk, men internationellt var det verkligen. Manga tyskar ovh holländare mmm.

2009-08-27 @ 18:57:41
URL: http://ellastankar.blogg.se/
Postat av: ansepanse

ja vilka problem - men snart har du säkert ditt körkort i handen

kram

2009-08-27 @ 19:18:48
URL: http://kinaguld.blogg.se/
Postat av: Miiqa - jag överlevde min barndom

Hoppas att du snart har körkortet i handen! :) Men så jäkla skumt att du "måste" gå på teorilektionerna, alla lär sig ju inte på samma sätt..

2009-08-27 @ 20:21:15
URL: http://flischyflaschoo.blogg.se/
Postat av: Tina

Vilket sammanträffande förresten - du kallar dig Lady Green - och precis för en liten stund sedan lade jag upp en tavla på bloggen, målad i somras och döpt till just Lady Green.

2009-08-27 @ 20:36:09
URL: http://trueborn.blogg.se/
Postat av: Maol

Så tråkigt att man inte får göra som man vill. Om man själv anser att man lär sig mer genom eget arbete så borde de tycka att det är jättebra.

Men men, du närmar dig körkortet iaf och det är ju jättekul! ^_^

2009-08-28 @ 22:00:51
URL: http://monstars.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0